22
Aug
2020

Nová kaviareň Caffé Trieste Trnava - trnavskyhlas.sk


Nová kaviareň Caffé Trieste Trnava v centre mesta prináša zážitok z kávy

Vydané 21.8.2020 o 07.00, reklamný článok

 

Do Trnavy prichádza káva z európskej kávovej metropoly, v ktorej sa už niekoľko storočí stretávajú nielen milovníci kávy, ale aj obchodníci a producenti tohto obľúbeného nápoja z celého sveta. Caffé Trieste Trnava, nová kaviareň v centre mesta, prináša Trnavčanom zážitok v podobe kávy z talianskeho mesta Terst, ktoré je chýrnym a významným centrom kávy nielen v Taliansku, ale aj v rámci celej Európy už od začiatku 18. storočia.

Nová kaviareň Caffé Trieste Trnava v centre mesta prináša zážitok z kávy

Kávu si možno vychutnať v štýlovom a príjemnom prostredí.

 

Kaviareň Caffé Trieste Trnava otvorili v piatok 21. augusta 2020 na Paulínskej ulici 19centre mesta, oproti kinu Hviezda.

 

Novučičký podnik je súčasťou obľúbenej siete talianskych kaviarní pôsobiacej aj v niekoľkých slovenských mestách. Teraz konečne prichádza do slovenského Ríma.

 

“Ako milovníkov kávy nás inšpiruje mesto Terst, kde sa káva nepije, ale vychutnáva. Naša káva má príjemne intenzívnu chuť, zanechávajúcu v ústach pocit zamatu, pričom zostáva sladká a horká zároveň. Jednoducho vyvoláva koncert pocitov a chutí. Preto sme súčasťou populárnej siete kaviarní Caffé Trieste a tešíme sa, že táto značka si našla svoje miesto aj v Trnave,” hovorí vedúca prevádzky Zuzana Sámeková.

 

Kaviareň sídli v nových priestoroch Rezidencie Paulínska.

 

 

K širokej ponuke viacerých druhov káv značky Caffé Trieste, ktorú si môžete vychutnať priamo v novej kaviarni, alebo vziať so sebou na prechádzku mestom či do práce, neodmysliteľne patrí aj niečo dobré na zakúsnutie.

 

“V Caffé Trieste Trnava zákazníkom radi ponúkneme rôzne voňavé talianske koláčiky, sladké aj slané, pečené exkluzívne pre našu kaviareň,” pripomína.

 

Vkusne zariadenému interiéru kaviarne s milými doplnkami napríklad v podobe kávových mlynčekov dominuje biely barový pult s charakteristickým logom.

 

Zákazníci si svoju kávu a môžu naplno vychutnať nielen v príjemnom, ale aj zdravom prostredí, keďže do kaviarne nainštalovali špičkové zariadenie pre riadené vetranie s rekuperáciou tepla.

 

Kávu si možno vypiť v kaviarni alebo aj zobrať so sebou.

 

 

V prípade pekného počasia je k dispozícii aj vonkajšie sedenie. Návštevníci si môžu vybrať slnečnú časť, ako aj priestor poskytujúci počas horúčav príjemný tieň.

 

V kaviarni je zároveň aj možnosť zakúpiť si niektoré z balení vlastnej zrnkovej kávy značky Caffé Trieste. Zákazníkom radi odporučia niektorý z druhov kávy, prípadne na požiadanie kávu pomelú podľa ich želania na špeciálnom kávovom mlynčeku.

 

Napriek vyhlásenej kvalite kávy vás návšteva Caffé Trieste Trnava rozhodne nepripraví o úspory, práve naopak. Ako sa iste presvedčíte na vlastnej koži, ceny v kaviarni sú naozaj veľmi priateľské.


Caffé Trieste Trnava na Paulínskej 19 otvorili v piatok 21. augusta.

 

Vkusné priestory kaviarne.

 

 

Zákazníci môžu navštíviť kaviareň v pracovných dňoch od 7. do 19. hodiny, počas víkendov od 8.30 do 19. hodiny.

 

Viac informácií nájdete aj na stránke www.caffetriestetrnava.sk alebo na FB stránke www.facebook.com/CaffeTriesteTrnava.

 

Zdroj: https://www.trnavskyhlas.sk/c/29021-nova-kaviaren-caffe-trieste-trnava-v-centre-mesta-prinasa-zazitok-z-kavy.htm