01
Dec
2023

Talianska káva v srdci Slovenska


 Caffé Trieste: Talianska káva v srdci Slovenska

Mesto Trieste v Taliansku má bohatú históriu spojenú s kávou. Už v 18. storočí bolo dôležitým prístavným mestom, cez ktoré sa do Európy dovážala káva z celého sveta. Táto tradícia sa zachovala až dodnes a Trieste je považované za jedno z najlepších miest na svete na pitie kávy.

Spoločnosť Caffe Trieste  prináša taliansku tradíciu pitia kávy aj na Slovensko. Spoločnosť bola založená v roku 2006 a v súčasnosti prevádzkuje sieť kaviarní v Bratislave, Košiciach a ďalších mestách na Slovensku.

V kaviarňach Caffe Trieste ponúkajú široký výber kávových nápojov, vrátane espressa, cappuccina, latte a ďalších. Káva je pripravovaná z tých najkvalitnejších kávových zŕn, ktoré sú pražené v Taliansku podľa tradičných metód.

Okrem kávy ponúkajú kaviarne Caffe Trieste aj ďalšie nápoje, ako je čaj, džúsy a nealko nápoje. Okrem toho si tu môžete pochutnať aj na rôznych pochutinách , ako sú zákusky, linecké kolieska a ďalšie.

Caffé Trieste je ideálnym miestom pre všetkých, ktorí si chcú vychutnať pravú taliansku kávu. Atmosféra v kaviarňach je príjemná a relaxačná a personál je vždy ochotný poradiť vám pri výbere kávy.

Caffé Trieste je nielen kávová spoločnosť, ale aj miesto, kde sa môžete dozvedieť viac o histórii a tradícii talianskej kávy. V kaviarňach nájdete rôzne informácie o káve, ktorú si viete aj v kaviarňach kúpiť.

Ak máte radi kávu, určite navštívte niektorú z kaviarní Caffe Trieste. Budete sa cítiť ako v Taliansku a vychutnáte si pravú taliansku kávu.

Kaviarne Caffe Trieste ponúkajú aj kávu a kapsule na predaj. Káva je balená v elegantných baleniach a je ideálna na domáce použitie. Kapsule sú kompatibilné s väčšinou kávovarov na kapsule.

Caffé Trieste je dôkazom toho, že taliansku tradíciu kávy je možné preniesť aj do iných krajín sveta.

Spoločnosť sa snaží priniesť na Slovensko chuť a atmosféru talianskej kávy a robí to veľmi úspešne.